SENIORUDVALG:

Holdleder: Nikolai Andreasen- 567 7590

OM SENIOR AFDELINGEN:

NYT FRA SENIOR AFDELINGEN

Først og fremmest har Kim jensen overtaget roret på 1 holdet. Kim har en masse trænererfaring fra bla. Klubber som Årslev, Kirkeby, Rudkøbing og Tved. Med en masse unge spillere i truppen finder Kim opgaven spændende. En masse ungdomstalent  og muligheder skal skaffe point nok til forhåbentlig at blive i rækken. Efter et efterår med mange skader og brug af mange spillere, er det primært mål at få flere til træning og mere kontuitet ind i truppen som deraf skulle omsættes til en masse point. Tidligere træner, Thomas Lerche måtte af helbredsmæssige årsager trække sig men deltager nu i seniorudvalget med opgaver til gavn for klubben. På 2 holdet har Knud Erik Petersen overtaget styringen efter Ole Clausen. Knud Erik er klubmand og kender unge som gamle i klubben. Især hans tidligere arbejde i ungdomsafdeling kan komme klubben til stor gavn når de fremtidige talenter skal integreres i seniorafdelingen.  Seniortruppen anno 2016 byder på små ændringer. Stadig lidt på skadelisten og så er 2 af de bærende spillere taget ud at rejse. Men glædeligt ser det ud til at kvalitetsspillere som Nicolaj Knudsen,  Phillip Aalykke og Simon Pommerencke er at finde i thurø boldklub fra forårets opstart. Målet den resterende del af sæsonen er at prøve at redde forbliven i rækken. På lang sigt vil målsætningen være at dyrke alle de unge spillere thurø boldklub har til rådighed og blive "selvforsynende" fra egne rækker.  Gennem dette skal thurø boldklub tilbage til tidligere tiders niveau. Thurø boldklub skal være interessant fra udefrakommende spillere. Vi skal hygge os, have det sjovt og bevare den sociale del som er genoprettet i seniorafdelingen.

Sportslig målsætning for seniorafdelingen i Thurø Boldklub af 1920:

Målsætningen for TBKsenior afdeling er, at udvikle og integrere så mange spillere som muligt, og dermed hjælpe dem til, at blive endnu bedre fodboldspillere. Dette må gerne ske på så højt et sportsligt niveau som muligt, med rigtig mange spillere på træningsbanen og til alle træningspas. Samtidig skal TBK være et godt sted at komme, både på og udenfor banen. Det er vores holdning, at man sagtens kan være ambitiøs, og sætte sig nogle mål, uden det går ud over det sociale i klubben.

TBK er pt. repræsenteret i Serie 2 og Serie 3, og det er vores målsætning, at klubben som minimum skal bevare denne status. For at opnå dette, har klubben ansat fagligt dygtige trænere til vores seniorhold, ligesom der er tøj/vaskeordning og torsdagsspisning for spillerne. Vi vil ligeledes forsøge, at skabe sociale arrangementer som eksempelvis, træningslejr, opstart og afslutninger mm.

For at de opstillede mål kan opfyldes, er det nødvendigt, at den enkelte spiller også tager ansvar. Vi forventer, at spillerne i seniorafdelingen forsøger at planlægge ferie, arbejde mm. på en måde, så det ikke går ud over kampe og træning. Vi forventer også, at den enkelte melder afbud til træning og kamp I GOD TID, så træneren kan tage højde for dette i sin planlægning.
For at helheden skal fungere spiller man selvfølgelig på det hold man er udtaget til.

Overordnet sportslig målsætning de næste 2 sæsoner

1. holdet skal min. spille i Serie 2.
I skrivende stund ligger 1 holdet til nedrykning, men det er en meget ung og talentfuld trup, der gør, at klubben absolut holder fast i målsætning om forbliven i serie 2.

2. holdet skal min. spille i Serie 3
Vi skal styrkes på medlemssiden så vi igen får et 3. hold, som tilbud til hygge og motionsspillere

Praktisk

For at drive en fodboldklub, er det nødvendigt, at mange yder en frivillig indsats, og dette gælder også vores seniorspillere. Spiller man fodbold i TBK, er der også nogle andre ting man siger ja til. Klubben skal hele året bruge frivillige til forskellige arrangementer, herunder Svend 2016, skoleturnering, indestævne eller som dommer til ungdomskampe. Der er også arbejdsweekender, typisk uden for sæsonen omkring vedligeholdelse af anlægget på Rolf Krakes vej, hvor mange frivillige bag klubben er meget aktive, men ind imellem mangles der hænder.

Der vil i løbet af året enten komme lister rundt man kan skrive sig på, eller man vil blive spurgt af en af tovholderne på de forskellige arrangementer. Hvis alle yder en indsats, er det faktisk meget få timer for den enkelte det drejer sig om, så husk at tage en tørn. Det kommer hele klubben til gode.

Når man spiller fodbold i TBK, forventes det også, at man i alle henseender repræsenterer klubben på værdig vis, både når man spiller hjemme og når man spiller på udebane. Ligeledes forventes der, at der betales kontingent, når dette bliver opkrævet. Manglende betalt kontingent kan resultere i, at man ikke kan deltage til træning og spille kampe for klubben.

Overgang fra ungdom til seniorspiller

TBK vil have et særligt fokus på, at fastholde de ældste spillere i ungdomsafdelingen.